Meer info over Glanskss
Het enige wat ik mis is een maatje om leuke dingen mee te ondernemen en het dagelijkse lief en leed mee te delen. Ik woon samen met mijn zoon van 11 (woont voornamelijk bij mij) en een heerlijke knuffelkat. Nu ben ik het knuffelen met mijn kat alleen een beetje zat;) Zoek een teddybeer waar ik lekker tegen aan kan liggen
Naam:
Glanskss
Leeftijd:
49 Jaar
Woonplaats:
Oldambt
Provincie:
Groningen
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Xkussie
58 Jaar · Groningen ·
Ooit dacht ik de man van mijn leven te zijn tegen gekomen maar daar ben ik behoorlijk op terug gekomen. Mijn ex heeft mijn leven behoorlijk verziekt, maar er zijn nog genoeg mooie dingen in het leven en misschien ben jij daar eentje van!
Single oma wil kenns maken
Blondedolly
34 Jaar · Wijchen ·
Ach voor mij telt er 1 ding in mijn leven en dat is gezelligheid. Zonder dat is het allemaal veel te saai en ik ben nog jong en dan wil ik het er natuurlijk wel zo vaak mogelijk van nemen.
Vrijgezelle milf wil ontmoeting
Pussycat48
54 Jaar · Hengelo ·
Dat jij op mijn profiel kijkt betekend dat je enige interesse heb in een vrouw met een lekkere lul? Misschien ben jij dan wel de sub die ik zoek. Als wij elkaar zien, zie je mij altijd in de kleding als op mijn profiel, zo kan je er alvast
Sexy oma wil sexdate
Minii
46 Jaar · Antwerpen ·
Lekkere toyboy gezocht, iemand die mij komt nemen wanneer ik erom vraag, minimaal één keer per week van elkaar genieten. Weinig taboes, samen veel nieuwe ondeugende dingen gaan beleven.
Hete vrouw wil afspraakje
Lieslot
42 Jaar · Dronten ·
Mijn vriend is lief en we hebben een goede relatie maar hij is een beetje sloom als het op sex aankomt. Ik kan dus niet anders dan vreemdgaan. Het liefst kom ik bij jou thuis want ik wil niet dat hij erachter komt.
Hete vrouw wil kenns maken
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.