Meer info over J00lljx
Ik zoek een leuke man waar ik een echte vriendschap mee kan opbouwen en als dat goed zit en de wel bekende vonk springt over dan misschien wel meer. Wederzijds respect en eerlijkheid is voor mij heel belangrijk. Mijn twee kinderen zijn ook heel belangrijk voor mij dus daar moet je mee om kunnen gaan. Heb jij zin om leuke dingen te doen, er voor elkaar te zijn in leuke en minder leuke tijden, een echte vriendschap om te bouwen en later misschien meer dan mag je me zeker een berichtje sturen.
Naam:
J00lljx
Leeftijd:
47 Jaar
Woonplaats:
Amstelveen
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Plusplus
59 Jaar · Haaksbergen ·
Ben rustig, relaxt en af en toe als het gezellig is druk persoon. Ben niet van het eindeloze chatten of appen......tenslotte is een face to face gesprek een stuk interessanter.
Sexy oma wil chatten
Mylanka
28 Jaar · Westerkwartier ·
Kan wel weer een sexy man gebruiken die de nachten met me wil delen, stoer maar ook heel charmant is de man die ik wil leren kennen. Genieten staat bij mijn boven aan mijn lijstje, zowel in als buiten het bed.
Eenzame jongedame wil kenns maken
Vroni
31 Jaar · Weststellingwerf ·
Jong maar onschuldig ben ik niet. Ik weet wat het leven te bieden heeft en wil er dan ook alles uithalen wat er in zit. Nu nog een man of jongen die met mij wil genieten van sex en lekkere standjes, ik wil van alles doen en uit proberen.
Lekkere milf wil afspraakje
Sh0wit
25 Jaar · Almere ·
Ik laat graag de pikante delen van mijn lichaam zien, maar het lijkt mij nog leuker hier wat spannends voor terug te krijgen. Beginnend met elkaar goed op te geilen om het daarna tot een knallend einde te brengen.
Sexy jongedame wil afspreken
Macnie
55 Jaar · Peel en Maas ·
De afgelopen maanden is er geen man geweest die mijn lichaam een beurt heeft gegeven. Ik denk dat jij je wel kan voorstellen hoe graag ik een man leer kennen die me komt verwennen.
Mooie oma wil dating
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.