Meer info over Ace
Ik heb niet zoveel eisen , het zou alleen wel fijn zijn als je vervoer zou hebben of in ieder geval het er voor over hebt om naar mij toe te reizen als je niet in de buurt woont. Zelf vind ik het ook niet erg. Wel moet je romantisch zijn en goed verzorgd. Dat ben ik ook dan is er op dat gebied in ieder geval wel al een klik.
Naam:
Ace
Leeftijd:
40 Jaar
Woonplaats:
Waadhoeke
Provincie:
Friesland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Chantalla
67 Jaar · Soest ·
Hi, ik ben echt een natuurmens, ik woon dicht bij de bossen en ik houd erg van wandelen. Ik fantaseer er steeds over hoe het zou zijn om sex in het bos te hebben, zoek nu een heerlijk speelmaatje die dat ook ziet zitten.
Mooie bejaarde wil kenns maken
MEtgevoel
28 Jaar · Hof van Twente ·
Jonge alleenstaande moeder van een zoontje en wil graag plezier maken met een leuke, goedgeklede niet al te oude man
Leuke jongedame wil emailen
Redhair
48 Jaar · West ·
Tot voor kort had ik mijn leven vrij goed op orde, totdat mijn man er mee aankwam dat die wou scheiden. Het heeft mij door een hel gesleept, nu na een aantal jaren heb ik weer dat knopje gevonden om te kunnen genieten. Vandaar mijn aanmelding,
Geile vrouw wil contact
Yaratal
56 Jaar · Tiel ·
Genieten wil van een grote pik die al mijn gaatjes een keer wil opvullen. Mijn man heeft een klein pikkie en dat is nu wat er mis is met mijn huwelijk. Genieten in bed doe ik niet meer.
Hete oma wil contact
Bizarra
23 Jaar · Groningen ·
Ik zou maar wat graag een keer naar mezelf willen kijken als ik de liefde bedrijf met een heel knappe man. Daarvoor zoek ik een man die dat graag vastlegt op beeld maar ook de man die mij wil verwennen heb ik nog nodig.
Eenzame tiener wil kenns maken
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.