Meer info over Dearjoy
Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.
Naam:
Dearjoy
Leeftijd:
42 Jaar
Woonplaats:
Meppel
Provincie:
Drenthe
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Magda
49 Jaar · Het Hogeland ·
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen
Geile vrouw wil afspraakje
Wastit
35 Jaar · Heerlen ·
Als ik me ergens voor inzet ga ik er voor de volle 100% voor, ik hou niet van half werk en zoek een echte date, fakers of mannen die onbeschoft zijn... Val AUB een ander lastig;);)
Mooie milf wil dating
Dianaatje
52 Jaar · Antwerpen ·
Na een lange tijd gescheiden te zijn zoek ik weer een man waar ik oud mee kan worden. Heb een leuke huisje en hou van kaarsje, wijntje met een rustige muziekje erbij. Zoals je leest hou ik van romantisch en dat hoop ik ook terug te vinden
Eenzame oma wil chatten
PamelaDP
35 Jaar · Zoetermeer ·
Mijn vriend, waarvan ik langzaam afscheid aan het nemen ben, is niet al te groot geschapen. Ik heb op dit moment echt behoefte om door twee flinke piemels genomen te worden, dus neem gerust een vriend mee.
Hete milf wil sexdate
Radelooosje
28 Jaar · Zeist ·
Ik weet het even niet meer. En ik ben dus dringend op zoek naar wijze raad.
Leuke jongedame wil chatten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.