Meer info over Velysha
Waar ik naar uitkijk is om een man te leren kennen die de ware voor me is en ik voor hem. Echte liefde tussen een man en vrouw is toch n van de aller mooiste dingen op aarde!
Naam:
Velysha
Leeftijd:
44 Jaar
Woonplaats:
Venlo
Provincie:
Limburg
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Korry
39 Jaar · Groningen ·
Het is niet zo leuk om alleen te zijn. Vaak wel, dan kan ik lekker doen en laten wat ik wil. Maar nog vaker niet. Dan voel ik me alleen en mis ik een sterke man om me heen, die beslissingen voor me neemt als het even moeilijk is. Mis jij een vrouw
Mooie moeder wil afspraakje
Angela40
48 Jaar · Smallingerland ·
Ik zoek een jongensachtige man met no nonsens mentaliteit uit de regio van Leeuwarden, zonder foto of met zonnebril hoef je echt niet te reageren!
Leuke vrouw wil contact
Rosannemewh
29 Jaar · Eindhoven ·
Hii ik ben Rosanne een leuke openminded meid die voor alles in is
Hete jongedame wil afspraakje
Zininmeer
62 Jaar · Dongen ·
Na jaren lang onderdanig te zijn geweest ben ik ook wel benieuwd hoe het zou zijn om eens Dominant te zijn. Het is niet alleen extreem wat de klok slaat bij mij hoor. Ik ben gewoon een ondeugend typje en wil graag op onderzoek.
Single bejaarde wil daten
FullFantasy
36 Jaar · Herenthout ·
Zoals je kan zien is latex helemaal mijn ding. Ik draag het zelfs onder mijn kleren als ik aan het werken ben. Ik voel ben dominant maar de ervaring is nog niet wat het moet zijn. Die hoop ik hier wat op te krikken!
Hete milf wil sexdate
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen rele dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.