Meer info over Felissiee
In mijn huwelijk ben ik niet gelukkig. Ik denk dat het door de overgang komt, want sinds die tijd ben ik heel onrustig. Ik voel me hier niet meer op mijn plaats, ik word er gek van. Mijn man weet het niet, ik wil hem geen verdriet doen, het is zijn schuld niet. Maar ik kan hem niet aan me verdragen. Nu dacht ik dat het misschien beter zou worden als ik een affaire zou hebben. Weer een beetje spanning in mijn leven, lekker stiekem doen, Misschien werk het.
Naam:
Felissiee
Leeftijd:
57 Jaar
Woonplaats:
Weert
Provincie:
Limburg
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Doreetje
25 Jaar · Groningen ·
Laat ik het gewoon maar simpel zeggen. Ik zoek een leuke gozer die zijn verstand op nul kan zetten en er lekker voor gaat, geen gezeur of gedoe maar gewoon lekker je ding doen, dat vind ik belangrijk.
Mooie jongedame wil contact
Mylou
31 Jaar · Groningen ·
Charmant en ook levend op het randje, doen waar ik zin in heb en gewoon mijn leven leiden. Lekker chillen en genieten van alles wat in mijn straatje past. Qua seks kan ik ook zoveel dingen zeggen, ik ga het niet doen, dat ondervind je maar
Hete milf wil afspraakje
OhLoveYa
45 Jaar · Maastricht ·
Zoek sex! Op het eerste gezicht zou je dat niet zeggen als je mij ziet, maar pas maar op, ik kan je nog wel eens flink verrassen.
Eenzame vrouw wil afspreken
Smlady
48 Jaar · Amsterdam ·
Tikkeltje onderdanige man gezocht voor heerlijke spelletjes samen met mij. Ik ben dominant en vind het geweldig om jou op de meest lekkere manieren aan te pakken. Spanken, straffen, bondage en noem maar op. O ja ik heb heel wat speeltjes!
Vrijgezelle vrouw wil emailen
Latexlove
49 Jaar · Dronten ·
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Single vrouw wil chatten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.