Meer info over Billejoo
Een lieve metgezel, een soulmate is die ik zoek. Samen een liefde nestje bouwen en het heel fijn samen hebben is wat mijn doel is. Al veel te lang moet ik het zonder partner stellen.
Naam:
Billejoo
Leeftijd:
43 Jaar
Woonplaats:
Amersfoort
Provincie:
Utrecht
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Moniekk
45 Jaar · Rotterdam ·
Wil nog genieten en lekker vrij zijn, daarom zoek ik hier een regelmatig contact, een vaste relatie komt later wel eerst genieten.
Mooie vrouw wil emailen
Tamara87
35 Jaar · Amsterdam ·
Door een aantal teleurstellingen in de liefde, weet ik wat ik zoek. Dat is allereerst iemand waarbij ik meteen die klik heb. Ik wil niet te snel aan een serieuze relatie beginnen, ik wil eerst lekker genieten samen en vooral een erg
Jonge milf wil ontmoeting
Goudlokje
38 Jaar · Hardinxveld-Giessendam ·
Ik ben vrijgezel en gelukkig kan ik doen waar ik zin in heb. Er is een bepaalde reden waarom ik hier op zoek ben gegaan, stel ik zou naar een kroeg gaan dan heb je gelijk van die dronken lui om je heen die in mijn broekje willen, Daar pas ik
Sexy moeder wil ontmoeting
Dev111zz
36 Jaar · Diest ·
Gebonden dame, op zoek naar wat extra spanning in mijn leven. We zijn nu 5 jaar getrouwd maar alles is nu al ongelooflijk in een sleur gevallen. Ik heb ook gevoelens en mis de genegenheid ontzettend.
Eenzame milf wil daten
Slustjerauw
55 Jaar · Nissewaard ·
Ben een leuke dame altijd in voor een spannende tijd. Hou van knuffelen en tongzoenen, en ben ook niet vies van een lekkere geile sexpartij.
Mooie oma wil dating
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.