Meer info over Jane_1993
Mijn vorige vriend was een zak, echt waar. In het begin was hij lief, maar dat duurde helaas niet lang. ik heb geen leuke tijd met hem gehad en ik ben heel erg blij das tik van hem af ben. Maar alleen blijven wil ik ook niet. Ik wil gewoon een man die wel lief voor me kan zijn en die er altijd voor me is. Een maatje voor het leven eigenlijk.
Naam:
Jane_1993
Leeftijd:
29 Jaar
Woonplaats:
Rotterdam
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Hilda
53 Jaar · Soest ·
Absoluut niet op zoek naar een preutse man hier, want dat ben ik zelf ook niet. Ervaren of niet dat is niet van belang, net als jouw leeftijd! Ik ben onverzadigbaar en wil graag weer eens helemaal los gaan!
Leuke oma wil daten
Geilding
34 Jaar · Lelystad ·
Er zijn een heleboel dingen die ik doe en nog graag is wil doen, wil je weten welke dingen dat zijn?
Mooie milf wil contact
Eemma1954
68 Jaar · Utrecht ·
Een dame op leeftijd zoekt een heer op leeftijd om gezellige momenten mee te beleven. Graag een heer die net als ik geen relatie meer heeft. Ik ben sinds een jaar weduwe en wil nog genieten van het leven.
Leuke bejaarde wil kenns maken
Grappensas
50 Jaar · Valkenburg aan de Geul ·
Als mijn man van huis is wil ik af en toe lekker genomen worden.
Lekkere oma wil contact
Niksnaks
38 Jaar · Noordoostpolder ·
gezellige spontane meid... die bezet is maar altijd in is voor vriendschap
Lekkere moeder wil contact
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.