Meer info over Rowwan
Een zware tijd heb ik gehad, door de scheiding woon ik niet in een huis, maar woon ik in een caravan. Wat ik merk is dat velen gelijk hun oordeel daarover klaar hebben, dat doet mij pijn. Soms zijn er factoren die tegen je werken en kun je in een situatie terecht komen die je niet voorzien had. Maargoed, daarom zit ik niet hier, ik zit hier om leuke vrienden te maken, daar heb ik echt behoefte aan.
Naam:
Rowwan
Leeftijd:
42 Jaar
Woonplaats:
Dantumadeel
Provincie:
Friesland
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Eva1
56 Jaar · Baarn ·
Mijn naam is Eva, een leuke spontane vrouw en hou er van om aandacht te krijgen, verwend te worden, en te verwennen. Het klinkt misschien cliché maar ben heel gelukkig met mijn man, op de sex na dan.
Eenzame oma wil ontmoeting
Korry
39 Jaar · Groningen ·
Het is niet zo leuk om alleen te zijn. Vaak wel, dan kan ik lekker doen en laten wat ik wil. Maar nog vaker niet. Dan voel ik me alleen en mis ik een sterke man om me heen, die beslissingen voor me neemt als het even moeilijk is. Mis jij een vrouw
Mooie moeder wil afspraakje
Feestbeest
26 Jaar · Bergen op Zoom ·
Zoek jongens en meiden die willen feesten, drinken en misschien ook nog wel andere dingen;););) Ouder dan 25 hoeft niet te reageren!!!!
Hete jongedame wil dating
Hetestoot
38 Jaar · Emmen ·
Ik zoek iemand voor minimaal één keer per week een geile date mee te gaan beleven!
Geile moeder wil kenns maken
Lilian
29 Jaar · Woudenberg ·
Ik heb nog geen (echte) sex gehad.
Lekkere jongedame wil dating
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.