Meer info over Lusteloos
Mijn leven is saai, mijn werk is saai. Ik zie mezelf ronddobberen in een oceaan met stil, rustig en kalm water, windstil en ik ga niet vooruit. Ben jij die kapitein die mij naar een onstuimig water kan varen?
Naam:
Lusteloos
Leeftijd:
51 Jaar
Woonplaats:
Eindhoven
Provincie:
Noord-Brabant
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Doreetje
25 Jaar · Groningen ·
Laat ik het gewoon maar simpel zeggen. Ik zoek een leuke gozer die zijn verstand op nul kan zetten en er lekker voor gaat, geen gezeur of gedoe maar gewoon lekker je ding doen, dat vind ik belangrijk.
Mooie jongedame wil contact
Akkie
55 Jaar · Coevorden ·
Ik ben niet snel verlegen en ook sta ik niet vaak alleen, over aandacht heb ik ook geen klagen. Alleen heb ik soms het gevoel dat de meeste mannen maar een ding willen en ik wil dat niet zo snel, ik ben niet zo makkelijk om het maar niet zo
Single oma wil daten
Thamaraa
45 Jaar · Emmen ·
Ja, daar sta ik dan, een gebonden vrouw die graag aandacht wil van een man. En dan op sexueel vlak want ik kom veel tekort. Is er hier een lekkere man die mij eens wil komen neuken, dan krijg je echt geen spijt want ik heb niet veel taboes
Leuke vrouw wil afspreken
Sann_Eee
31 Jaar · Harderwijk ·
Wat heb ik toch een heerlijk leventje, ik kan gaan en staan waar ik wil en het enigste wat ik nu nog zoek is een super lekkere man die mij keer op keer wil verwennen..
Single milf wil chatten
Gniffel
53 Jaar · Zeist ·
Lekker mezelf en zoek dan ook iemand die van genieten houd. Ben niet vies van een drankje op zijn tijd.
Sexy oma wil afspraakje
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.