Meer info over Kajakken
Ik ben dol op het water en ik doe aan kajakken, en voor de rest hang ik vaak rond in de fitness. Mijn conditie is voor mij belangrijk.
Naam:
Kajakken
Leeftijd:
59 Jaar
Woonplaats:
Noardeast-Fryslan
Provincie:
Friesland
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
E_ls
63 Jaar · Rijkevorsel ·
Ik zie er nog aardig uit voor mijn leeftijd al zeg ik het zelf. Op zoek naar een goedlachse, ondeugende man, die ook er ook nog behoorlijk zin in heeft. Binnen/buiten, ik vind alles prima!
Vrijgezelle bejaarde wil dating
Dafne
25 Jaar · Eijsden-Margraten ·
Hi jongens/mannen, ik ben nog een aardig onervaren dame en zoek het liefst een iets oudere man om meer ervaring mee op te gaan doen. Ik kan thuis niet ontvangen aangezien ik nog bij mijn ouders woon. Kan wel verplaatsen heb net mijn rijbewijs
Jonge jongedame wil daten
Myanne
57 Jaar · Antwerpen ·
ben drie jaar alleen eenzaam beu wil vrienden leren kennen voor een babbel of eens samen zijn
Sexy oma wil afspreken
Lichtigpunt
43 Jaar · Groningen ·
Nieuw hier, zie er niet slecht uit maar ben ook geen model, is zien wat er hier zoal kan gebeuren.
Vrijgezelle vrouw wil sexdate
Joland444
30 Jaar · Veenendaal ·
Een vast vriendje wil ik niet
Eenzame milf wil kenns maken
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.