Meer info over Lott
Het allerliefste loop ik de hele dag naakt, binnen sowieso altijd, buiten ook graag, maar alleen als het lekker weer is. Mijn tuin ligt volledig beschut dus kan heerlijk mijn gang gaan. Ik wil graag met jou samen naakt lopen en ben ook wel toe aan iets spannenders!
Naam:
Lott
Leeftijd:
58 Jaar
Woonplaats:
Noordoostpolder
Provincie:
Flevoland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Loveeye
43 Jaar · Meulebeke ·
zoek een serieuze man)) Dus geen mannekes van onder de 30!
Vrijgezelle vrouw wil daten
Plezierhier
55 Jaar · Oss ·
Misschien kan dit een beetje arrogant overkomen, maar ik weet zeker als wij samen sex gaan hebben jij met een voldaan gevoel weg zal gaan, daar is het ons toch om te doen?
Jonge oma wil afspraakje
Kristel
29 Jaar · Borger-Odoorn ·
een meid uit drenthe die nieuwsgierig naar wie ze hier kan leren kennen.
Sexy jongedame wil afspraakje
Jessica031
48 Jaar · Amersfoort ·
eens kijken of ik een maatje kan vinden hier leeftijd speelt geen rol
Eenzame vrouw wil contact
Dropppje
35 Jaar · Amsterdam ·
Ik heb een aantal jaar weggegooid, nooit echt genoten en altijd maar hetzelfde gehad. Qua seks heb ik een heleboel gemist, heb eigenlijk nog bijna niks gedaan en het was elke keer maar hetzelfde. Wil dit nu veranderen en hoop dan ook
Geile milf wil ontmoeting
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.