Meer info over NietMeerAlleen
Ben jij het ook zo zat, om alles alleen te doen, alleen naar verjaardagen en savonds alleen op de bank te zitten,. niemand om mee te praten. Ik wil heel graag samen weer het leven delen met iemand waar ik het fijn en leuk mee heb, gewoon vrienden of misschien wel meer.
Naam:
NietMeerAlleen
Leeftijd:
68 Jaar
Woonplaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Gekkebek1983
40 Jaar · Zwolle ·
Ik ben een echte controlefreak, ik neem graag de touwtjes in handen en heb graag de controle over alles en iedereen.
Leuke moeder wil daten
Lieneka
26 Jaar · Amersfoort ·
Een wijntje met een lekker sigaretje, ondertussen een leuke film kijken en als het een thriller is iemand om bij weg te duiken als ik bang wordt.
Hete jongedame wil afspraakje
MeesteresCIS
26 Jaar · Bornem ·
Ik zoek iemand die openstaat voor CIS (compleet onherroepelijke onderwerping). Ik ben een jonge maar ervaren Meesteres. Wat je bij mij kan aantreffen/ervaren is: Bondage met name handboeien, kettingen en ben mij aan het verdiepen
Vrijgezelle jongedame wil ontmoeting
Moetnuwel
29 Jaar · Veendam ·
Ben in de bloei van mijn leven, zonder een vaste partner. Van mij zeggen ze dat ik een verleidster ben. Zelf zeg ik liever dat ik beter kan zuigen dan de sterkste Miele.
Eenzame jongedame wil chatten
Onfire
36 Jaar · Stein ·
zin in een date met een leuke kerel
Hete milf wil dating
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.