Meer info over Grompie
Je ziet het goed op mijn foto ik ben niet de jongste maar dat betekend niet dat ik niet meer aan seks doe. Ik hou van verschillende standjes en misschien heb jij wel dingen die je wil uitproberen. Ik hoor het graag van je. Groetjes Gerda
Naam:
Grompie
Leeftijd:
53 Jaar
Woonplaats:
De Friese Meren
Provincie:
Friesland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Ankyvjou
59 Jaar · Middelburg ·
Wat zal ik hier zeggen! Ben nu inmiddels al weer 12 jaar gescheiden, het gemis naar bepaalde dingen wordt dan wel erg groot. Zoek voornamelijk een maatje waar ik ook een mooie toekomst uit eindelijk mag opbouwen. Kinderen geen bezwaar!
Single oma wil afspreken
Manuela
31 Jaar · Schiedam ·
In voor wat nieuws…
Eenzame milf wil emailen
Alltheway
40 Jaar · Lelystad ·
Wat ik je nu al kan zeggen is dat als je 1 nacht met mij door gaat brengen jouw wildste dromen waar gaan worden. Ik wil niet te arrogant over komen, maar ik weet gewoon dat ik een tijger in bed ben.
Vrijgezelle moeder wil chatten
Flirtloos
52 Jaar · Vught ·
Na mijn scheiding vorig jaar merk ik wel dat ik het verleerd ben het flirten. Het hele gedoe omtrent daten zag ik ook eigenlijk niet meer zitten. Tot een vriendin van mij me wees op hier. Dus hier ben ik. Ik ben dus gescheiden. Mijn man
Leuke oma wil daten
Zinandate
63 Jaar · De Wolden ·
Heb weer is zin om lekker te daten is te lang geleden dat ik een leuke date gehad heb.
Leuke bejaarde wil kenns maken
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.