Meer info over Ivij
Kan soms een echte flirt zijn, maar jaloers ben ik zeker niet. Ik hou ook niet van jaloerse mensen. Wees gewoon blij met wat je hebt en wat je eventueel kan krijgen in het leven.
Naam:
Ivij
Leeftijd:
43 Jaar
Woonplaats:
Wijchen
Provincie:
Gelderland
Land:
Nederland
Anaal:
Misschien
Slikken:
Misschien
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Wenwen
45 Jaar · Merksplas ·
Bij mij zul je geen haartje meer vinden, alles is rijklaar gemaakt voor ons en gaan met die banaan. Ik ben misschien wat recht voor zijn raap, maar anders schiet het gewoonweg niet op en komt er nooit wat van.
Eenzame vrouw wil afspreken
Verlegenmeid
30 Jaar · Utrecht ·
Zo via de computer durf ik best ver te gaan met goede gesprekken, als wij bij elkaar zijn kan ik een beetje verlegen zijn, ik wil graag een jongen die mij op mijn gemak gaat stellen en het gevoel geeft dat er iets leuks uit voort kan komen.
Mooie milf wil emailen
Oudstout
62 Jaar · Nieuwegein ·
Ik ga als het lekker weer is graag naar het naaktstrand, de sauna, zwembad. Ik vind dat heerlijk, lekker uitrusten en even aan helemaal niks denken. Zoek eigenlijk iemand met dezelfde interesses.
Hete bejaarde wil afspreken
Fenze
41 Jaar · Eemsdelta ·
Een man is leuk in je leven maar meer zijn er nog leuker, ik zou wel graag een keer een gangbang willen mee maken dat staat nog op mijn lijstje of kan jij mij wel in je eentje aan?
Mooie vrouw wil afspraakje
Pittigblond
62 Jaar · Nieuwegein ·
Héé..Ik ben een Dominante vrouw die graag in mooie pikante lingerie rondloopt. Ik zoek via hier een leuke(leeftijd maakt me niks uit) spontane man met wie ik het gezellig kan hebben. Je moet me wel wat te bieden hebben.
Eenzame bejaarde wil chatten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.