Meer info over Niske
Opzoek naar een leuke man die past in mij leven... en niet een man die zich passend probeert te maken !
Naam:
Niske
Leeftijd:
68 Jaar
Woonplaats:
Leeuwarden
Provincie:
Friesland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Isna
57 Jaar · Oosterhout ·
Maak mij gek met lekkere orale seks, ja ook de orale seks op plekken waar het niet mag. Kan jij ook gewoon op eens geil in een bos zijn?
Leuke oma wil contact
Crioosje
28 Jaar · Amsterdam ·
Ik doe mezelf veel te kort en met name op het gebied van de relatie. Er is weinig respect voor me en wordt als een slaafje behandeld. Wil een man leren kennen die me hier weghaalt en mij wel op een lieve manier behandeld.
Jonge jongedame wil ontmoeting
Kathrien
53 Jaar · Leuven ·
van uiterlijk wissel ik nog wel eens maar mijn innerlijk blijft het zelfde. Ik ben een Dominante vrouw en ik hou van extreme dingen. Dus ik zet mijn ogen hier open en ik kijk naar alle lekkere mannen!
Mooie oma wil daten
Wendiii
35 Jaar · Den Helder ·
Hi ik ben een leuke spontane dame met een uitgesproken persoonlijkheid en zoek wel een man die mij aan denkt te kunnen, want ik ben absoluut geen kat om zonder handschoenen aan te pakken:)
Vrijgezelle milf wil sexdate
Missdonna
44 Jaar · Noardeast-Fryslan ·
Like a virgin, hmmm, erg overtuigend vind je niet? Mensen zeggen vaak dat ik op Madonna lijk, een compliment wat mij betreft. Al ben ik niet zo uitgaand als haar, want het liefst kruip ik in de armen van maar 1 man: mijn eigen man. Helaas
Mooie vrouw wil chatten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.